Yhteystiedot


Kielentarkistus Ellipsi
Merja Suomela
SIUNTIO

040 538 2969

merja.suomela@ellipsi.fi

 

Työn määrän arvioimiseksi tarvitsen tiedon tekstin pituudesta, tarkimmin merkkeinä ilman välilyöntejä. Jos et tiedä, mistä tämän tiedon löytää, katso tästä linkistä ohjeet!

Ota yhteyttä

Kun olet painanut Lähetä-nappia, saat automaattisen viestin sähköpostiisi. Tarkista siis ennen lähetystä, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.Kielentarkistus Ellipsin rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Kielentarkistus Ellipsi tarvitsee asiakkaidensa yhteystiedot, kaikkein tärkeimpinä asiakkaan nimen ja sähköpostiosoitteen, voidakseen pitää asiakkaisiinsa yhteyttä ja kyetäkseen tekemään työnsä. Puhelinnumero on myös tärkeä tieto, jota tarvitaan esimerkiksi silloin, kun sähköpostiliikenteessä on ongelmia. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin yhteydenpitoon asiakkaan kanssa, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille, ellei sellaisesta ole erikseen asiakkaan kanssa sovittu. Tiedot ovat tallessa Ellipsin omalla tietokoneella sähköpostiohjelmassa, osa tiedoista myös Ellipsin www-sähköpostissa. Näihin paikkoihin on pääsy vain rekisterinpitäjällä eli yrittäjällä itsellään.